THE CONCEPT

 Je bent het beu om te verdwijnen in de grijze massa van mensen die allemaal hetzelfde gekleed zijn, dezelfde trends volgen. Je vindt in de winkel geen kleding waar jij jezelf kan tonen en "eruit kan springen".  Je durft anders te zijn, maar kan nergens de juiste look vinden.
Je bent het beu om behandeld te worden als een nummer en zou maar wat graag eens willen dat er tijd gemaakt wordt speciaal voor jou. Je wil je op je gemak voelen, een kopje koffie drinken, geen rush, een huiselijke sfeer...
Je wil graag dat je kleren perfect passen en dat je je goed voelt in wat je draagt zodat jij je kan focussen op wat je werk, die belangrijke presentatie, dat feestje, die bruiloft...waar je absoluut wil stralen en zelfzeker zijn.
Je wil geen tijd meer verspillen in winkels waar niet naar je wordt geluisterd, waar alle kleedjes net dat tikje te kort blijken te zijn of waar je bij elke broek die je past water in je kelder hebt staan. Je wil zeker zijn dat je net datgene van je lichaam laat zien waar jij fier op bent en datgene verbergt dat je liever niet aan iedereen laat zien.
Je bent tenslotte uniek en dat verdient een uniek kledingstuk speciaal voor jou gemaakt.
Gun jezelf dat moment. Kom nu dat kopje koffie drinken (natuurlijk met dat lekkere koekje erbij)  en kies een outfit waarin je zal stralen  of het nu is om te gaan werken, voor een trouwfeest of een andere gelegenheid, ik maak tijd voor jou en samen maken we er iets moois van!

button - ja ik wil stralen! Ik maak nu mijn afspraak!

HOW DOES IT WORK?

Als je in alle rust wil kiezen en passen dan raad ik je aan om een afspraak te maken Bij een lekker kopje koffie leren we elkaar wat beter kennen en kan je me vertellen waar je naar op zoek bent.
We bekijken samen de collectie. Je kan zoveel en zo lang passen als je maar wil.
Je hebt je favoriete stuk(ken) gevonden? Yes! Dan gaan we samen kijken naar de beste stofkeuze en bespreken we eventuele aanpassingen.
Wil je bijvoorbeeld een minder diep decolleté of juist wel dieper? Moeten de mouwen langer, de pijpen korter enz. Ik sta open voor een aantal aanpassingen aan het model, maar het is niet de bedoeling dat heel het stuk wordt veranderd of dat we iets namaken van een foto. Ik ben tenslotte ontwerpster en geen naaister.
We maken een afspraak voor een eerste pasbeurt. 

TIMING

De eerste pasbeurt volgt meestal een 5-tal weken na onze afspraak. Soms kan het sneller zijn, dit hangt af van het model dat je hebt gekozen.
Er volgen zoveel pasbeurten als dat er nodig zijn.
Ik wil dat je naar huis gaat met een kledingstuk dat helemaal naar jouw wens is!
Als je dus komt voor een outfit voor een feest of gelijk welke andere gelegenheid, zorg dan dat je zeker 5 maanden op voorhand je afspraak maakt. Zo heb je nog wat tijd om na te denken of om nog eens terug te komen met een vriendin of je mama voor een tweede opinie!
THE CONCEPT

Bij EVA Schalckens draait alles om SLOW FASHION.  

De collectie die EVA  ontwerpt is een tijdloze collectie die meerdere seizoenen beschikbaar blijft. De meeste modellen kunnen zowel in een zomer- of winter versie worden uitgewerkt. EVA bespreekt graag met jou de mogelijkheden.  

EVA koopt overschotten van stoffen aan. Dit wil zeggen dat er een beperkte voorraad is. Op is op. Je kan er dus gerust in zijn dat er geen 10 kleedjes zoals het jouwe rondlopen!  

EVA werkt zonder voorraad – zo creëren we geen onnodige overschotten, maar het geeft jou als klant ook het voordeel om je gekozen model perfect naar jouw wens te laten maken. Het zal passen als gegoten en je kiest zelf de stof waarin het wordt uitgewerkt.   Bovendien kan er op deze manier ook rekening gehouden worden met de lengte, het decolleté of andere aanpassingen die je zou wensen.
Om het kiezen en passen te vergemakkelijken is elk model uit de collectie uitgewerkt in 2 maten en 2 verschillende kleur- en stofcombinaties. Zo kan je je een beter beeld vormen wat het eindresultaat zal zijn. Uiteraard helpt EVA je bij het kiezen en geeft ze met veel plezier advies.

TIMING  

Een kledingstuk op maat laten maken is een heerlijk verwenmoment voor jezelf en neemt de nodige tijd in beslag. Reken zeker een 8–tal weken vooraleer jouw stuk klaar is.

Voor bestellingen die niet uit de collectie komen maak je best minstens 4 maanden op voorhand een afspraak.  
Last-minute bestellingen zijn mogelijk, mits betaling van een extra kost. Je kan EVA best eens bellen of mailen om te kijken wat er mogelijk is.

HOW IT ALL WORKS

Je bent bij EVA aangekomen en wordt hartelijk ontvangen met een heerlijk tasje koffie….en dan?  


* Je kijkt, kiest en past in alle rust.    


* EVA bespreekt met jou eventuele aanpassingen die moeten gebeuren.  

 
* Je kiest je favoriete stof  - EVA geeft natuurlijk graag advies!  


* Je maten worden opgenomen en een afspraak wordt gemaakt voor een eerste pasbeurt.  


* Er volgt indien nodig een tweede en/of derde pasbeurt, of meer voor speciale bestellingen.   

En dan...THE MOMENT OF TRUTH!

Je gaat naar huis met een kledingstuk dat perfect past en 100% naar jouw wens gemaakt  is.
Als dat geen pure verwennerij voor jezelf is!