Slow fashion bij Eva Schalckens

THE CONCEPT

Bij EVA Schalckens draait alles om SLOW FASHION.  

De collectie die EVA  ontwerpt is een tijdloze collectie die meerdere seizoenen beschikbaar blijft. De meeste modellen kunnen zowel in een zomer- of winter versie worden uitgewerkt. EVA bespreekt graag met jou de mogelijkheden.  

EVA koopt overschotten van stoffen aan. Dit wil zeggen dat er een beperkte voorraad is. Op is op. Je kan er dus gerust in zijn dat er geen 10 kleedjes zoals het jouwe rondlopen!  

EVA werkt zonder voorraad – zo creëren we geen onnodige overschotten, maar het geeft jou als klant ook het voordeel om je gekozen model perfect naar jouw wens te laten maken. Het zal passen als gegoten en je kiest zelf de stof waarin het wordt uitgewerkt.   Bovendien kan er op deze manier ook rekening gehouden worden met de lengte, het decolleté of andere aanpassingen die je zou wensen.
Om het kiezen en passen te vergemakkelijken is elk model uit de collectie uitgewerkt in 2 maten en 2 verschillende kleur- en stofcombinaties. Zo kan je je een beter beeld vormen wat het eindresultaat zal zijn. Uiteraard helpt EVA je bij het kiezen en geeft ze met veel plezier advies.

TIMING  

Een kledingstuk op maat laten maken is een heerlijk verwenmoment voor jezelf en neemt de nodige tijd in beslag. Reken zeker een 8–tal weken vooraleer jouw stuk klaar is.

Voor bestellingen die niet uit de collectie komen maak je best minstens 4 maanden op voorhand een afspraak.  
Last-minute bestellingen zijn mogelijk, mits betaling van een extra kost. Je kan EVA best eens bellen of mailen om te kijken wat er mogelijk is.

HOW IT ALL WORKS

Je bent bij EVA aangekomen en wordt hartelijk ontvangen met een heerlijk tasje koffie….en dan?  


* Je kijkt, kiest en past in alle rust.    


* EVA bespreekt met jou eventuele aanpassingen die moeten gebeuren.  

 
* Je kiest je favoriete stof  - EVA geeft natuurlijk graag advies!  


* Je maten worden opgenomen en een afspraak wordt gemaakt voor een eerste pasbeurt.  


* Er volgt indien nodig een tweede en/of derde pasbeurt, of meer voor speciale bestellingen.   

En dan...THE MOMENT OF TRUTH!

Je gaat naar huis met een kledingstuk dat perfect past en 100% naar jouw wens gemaakt  is.
Als dat geen pure verwennerij voor jezelf is!